Sound healing met de gong

Komt je overactieve mind maar niet tot stilstand?
Ooit al eens willen verdwijnen in een warme vloedgolf van rust?
Laat je overspoelen tot diep vanbinnen…

 

Wat is sound healing met de gong?

Bij sound healing of klankheling worden specifieke instrumenten gebruikt, zoals een klankschaal of een gong. Door die te bespelen, komen er intense trillingen vrij. Die resoneren met de vibraties in je lichaam en dat werkt enorm helend tot op zielsniveau.

Voor mijn sound healing sessies werk ik enkel met de gong. Het is een krachtig instrument dat machtig diep gaat. Want met de gong kan je geweldige klankgolven creëren. Die komen langzaam aangerold, bouwen op, bereiken een climax en dijnen daarna zachtjes uit.

Alles wat op dat moment niet in harmonie is - en dus een lagere trillingsfrequentie kent – wordt uit je lijf getrild. Een overweldigend gevoel. Je mind is werkelijk ‘spaced out’.

 Laat je overspoelen door helende klanken
Sound healing met de gong in Brugge en omstreken

- Flowering klanksessies -

Welk klankmoment past voor jou?

 

 

Een gong bad, iets voor jou?

Omdat je zo overspoeld wordt door klanken en vibraties, spreken we ook wel van een gong bad. Het is een vrij directe en allesomvattende manier om te healen. Een zeer aparte ervaring!

En die beleving is minstens even belangrijk als het resultaat. Tijdens een sound healing maak je een unieke klankreis en surf je mee op die warme waves. Je droomt helemaal weg en vertoeft in een andere dimensie. Je laat de controle volledig los… Klinkt nu al heerlijk?

De enige voorwaarde bij een gong bad is dat je bereid bent in die volle overgave te gaan. Dan pas kom je helemaal tot rust: mentaal, fysiek en emotioneel. Een ware klankrelaxatie.

Een gong bad is een allesomvattende manier om te healen.
Je wordt overspoeld door unieke klanken en vibraties.
Zo kom je helemaal tot rust.

Klaar voor een allesomvattende en relaxerende klankreis?

Yes! Ik schrijf me in

 

 

Een sessie klankheling, dat voelt zo…

Elke gongsessie is uniek en duurt maximaal 3 kwartier. Ik speel voor jou op één of twee gongs tegelijk.

In mijn praktijk staan drie planetaire gongs die zijn afgestemd op de vibraties van de planeten: Venus, Aarde en Cheiron. Venus en Aarde klinken wonderlijk mooi samen. Cheiron is de gewonde genezer, de healende gong.

Voor de klanksessie nemen we de tijd om volledig te ontspannen. Nagenieten doen we met een verkwikkend drankje. Het is belangrijk om voldoende te spoelen na zo’n intense healing.

Opbouw van de sessie:
Kennismaking met de gong
Intunen en aarden
Gongsessie (45 min)
Nagenieten in stilte
Afsluiten met een kopje thee

Laat je overspoelen door helende klanken
Sound healing met de gong
 in Brugge en omstreken

- Flowering klanksessies -

Welk klankmoment past voor jou?

En daarna?

Het relaxerende effect van een klankheling zindert nog dagen na! Je anders zo overactieve mind is nu heerlijk rustig. Je voelt een algehele harmonie in lichaam en geest.

Je energetisch lichaam is gezuiverd, geactiveerd en geoptimaliseerd. Je voelt je dichter dan ooit bij je hogere zelve, je zielskracht.

Klaar voor een allesomvattende en relaxerende klankreis?

Yes! Ik schrijf me in

 

 

Flowering liefhebbers aan het woord

“Het was de eerste keer dat ik deelnam aan een gongklankbad. Amanda heeft mij verwelkomd en met haar warme stem heeft ze mij onmiddellijk op mijn gemak gesteld. Ik was nieuwsgierig. Alles is prachtig verlopen. Vanaf het begin tot het einde heb ik een positieve, aangename energie ervaren.”

“Een gong ligconcert is steeds weer een ervaring om naar uit te kijken… Op je matje, onder je dekentje rustig genieten van het bad van trillingen en resonanties die door je lichaam gaan. Zo’n ligconcert brengt mij steeds in een diepere staat van ontspanning. Deze diepe ontspanning blijft nog enkele dagen nazinderen in mijn lijf.”

“Het klankspel van de Gong is bijzonder krachtig en heeft iets magisch. De Gong maakt heel mooie vloeiende klanken, produceert wonderlijke trillingen met soepele overgangsdynamiek, subtiele nuances en indrukwekkende energieën die plots uitbarsten… en dit was wat mijn hart nodig had, wat een fijn helend gevoel!”

 

Ook een Kundalini yogales sluiten we traditioneel af met een gongsessie.
De intense klanken en vibraties zijn de ideale cooldown van een pittige yogasessie.

Vertel me meer over Kundalini yoga

Meer weten over mijn flowering tools?

Ja, ik heb interesse!