Namasté, ik ben Amanda Samaey.
En jij?

Bedankt dat je tot hier bent geklikt.
Bedankt voor je nieuwsgierigheid.
Dat is al één raakpunt tussen jou en mij. 😉

Waarom ik doe wat ik nu doe? In augustus 2007 volgde ik mijn eerste Kundalini yogales en ik voelde meteen: “Dit is het!”

Sindsdien ben ik me steeds verder gaan verdiepen in Kundalini yoga, Lu Jong yogasoundhealing en frequentietherapie met de Healy.

Mijn sessies zijn dus op deze tools gebaseerd. Maar mijn expertise bestaat uit zoveel meer ervaringen die bewust en onbewust verweven zitten in mijn aanbod.

 

 

Mijn missie

Met Flowering wil ik voor nieuwsgierige en leergierige en fijngevoelige mensen een verrijkende inspiratiebron zijn. Ik geef je tools en handvaten mee om je leven te verrijken en je persoonlijke reis naar binnen te ondersteunen. Vanuit mijn eigen kennis en ervaring leer ik je hoe je mogelijke beperkingen herkent en loslaat. Hoe je dichter bij jezelf komt en écht thuiskomt. Hoe je een diepere connectie met jezelf ervaart en daardoor kwaliteitsvoller en gelukkiger leeft.

“The inward journey is about finding your own fullness. Something that no one else can take away” - Deepak Chopra 

Een fijngevoelig mens op weg, net als jij…

Eigenlijk ben ik net als jij. Ik ben ook een mens op weg, steeds lerend en ontdekkend. Mezelf meer en meer ontsluieren, maar soms ga ik nog compleet de mist in. Ik ben op ‘vind’tocht naar meer rust, balans en eenwording.

Ik voel me gesterkt door een bijzondere fijngevoeligheid – anderen noemen het hoogsensitiviteit. In alles rondom mij zoek ik diepgang, zingeving, kwaliteit en schoonheid. Daarom voel ik me ook enorm thuis bij de filosofie van yoga. Daarbij gaat het over jouw diepe essentie, jouw Sat Nam ontdekken.

"You are not creating a new you. You are releasing a hidden You. The process is one of Self discovery. The hidden you that wants to emerge is in perfect balance. " - Deepak Chopra

Mag ik jou inspireren op jouw persoonlijke ontdekkingstocht?
Heb je specifieke vragen of nood aan individuele begeleiding?

- Flowering -

Laten we babbelen!

Gecertificeerd yogadocent & Healy World Member

Nadat ik de smaak te pakken had, volgde ik in 2008-2009 een ‘Kundalini Yoga Level 1 teacher’ training bij Gurumarka Singh. ‘Eveil de Soi’ bij Karta Singh, verschillende Kundalini Yoga workshops en festivals gaven me telkens weer de drive en inspiratie om verder te gaan.

In 2013 volgde ik een verdiepende ‘KY Level 2 teacher’ training onder leiding van Karta Singh in Frankrijk, school Amrit Nam Sarovar. Zo werd ik dus een KRI gecertificeerd Kundalini Yoga docent.

Ademmeditatie is een specifiek onderdeel van de Kundalini yoga en boeit me mateloos. Ik verdiepte me hierin en besloot aparte lessen ademmeditatie in te richten. Die onbeperkte, vrije levensadem vind ik zo noodzakelijk, zeker in hectische tijden. Met deze sessies wil ik een tegenbeweging creëren, waarbij ademen weer mág in alle vrijheid.

Ook de krachtige gong leerde ik kennen tijdens mijn teacheropleidingen. Een paar weekends op rij volgde ik een specifieke opleiding rond sound healing met de gong. Verder volgde ik nog trainingen om gongmeditaties te begeleiden bij Mark Swan en Mehtab Benton.

In 2018 volgde ik de Lu Jong teacher opleiding bij Tarayogini Maaike Decock. Begin 2019 behaalde ik mijn certificaat na een masterclass met de grondlegger van Lu Jong: Lobsang Rinpoche. Ondertussen volgde ik bij hem ook een andere masterclass ‘Innerlijk Vuur’.

Begin 2020 maakten mijn partner Geert Vandewalle en ik kennis met de wonderbaarlijke effecten van de Healy. Een krachtig ‘wearable’ apparaatje dat je gezondheid en welbevinden ondersteunt met frequentietherapie. Ondertussen zijn we officieel Healy World Members en Medical Device Advisor. Op onze beurt helpen wij nu anderen op weg.

 

 

 

Dit vertellen deelnemers over mijn stijl

“Voor mij is de combinatie van jij als lesgeefster en de Kundalini Yoga precies wat ik nodig heb op dit moment in mijn leven. Ik hoop nog veel van je lessen te kunnen bijwonen. Ze zijn verrijkend, helend en bieden vele groeikansen op verschillende domeinen.”

“De stijl van lesgeven is voor mij zeer goed, de les wordt dan ook vol liefde en zachtheid gegeven door Amanda. Ik heb mij eigenlijk nog nooit zo goed gevoeld sedert de 15 jaar yoga dat ik doe, in de les kom je in het zijn en het gevoel is zalig. De stijl van lesgeven kan voor mij niet beter zijn.”

“De stijl van lesgeven vind ik goed, ontspannend en afwisselend.”

“De lessen worden op een zeer aangename en intense wijze opgebouwd en gegeven. Ik betrap mij er soms op dat ik tijdens de week op het werk of tijdens een fietsrit bezig ben met wat ik op maandag aan ervaring heb opgedaan. Veel lenigheid was ik verloren, maar stilaan komt dit terug en voel me terug fitter. Bedankt en ik zal zeker nog een tijdje een trouwe deelnemer zijn.”

Benieuwd hoe de Flowering tools ook jou kunnen ondersteunen?

Yes! Vertel me alles over Flowering

Meer weten over mijn flowering tools?

Ja, ik heb interesse!