Healy ondersteunt je welzijn

Hoe uitdagend is die hectische ratrace vandaag de dag niet?
Het is als luisteren naar de radio met onophoudelijke ruis op.
Er is geen resonantie. We zijn niet meer in harmonie…

 

Wat is de Healy?

De Healy is een medisch erkend apparaat dat jouw gezondheid en welbevinden ondersteunt via herstellende frequentietherapie.

*Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.


Dit krachtige lichtgewicht is amper 5 x 5 cm groot en perfect ‘wearable’ op je kledij of in je zak. Het stuurt helende frequenties uit naar elektroden die je draagt om je pols, als plakkers of als oorclip. Microstroompjes (die je amper voelt) stimuleren je lichaam op celniveau en zo kom je in balans.
Met harmoniserende frequenties die je welzijn en gezondheid ondersteunen, tilt de Healy je op, dag na dag
.
Kies het programma waar je het meest nood aan hebt en laat het apparaatje zijn werk doen. Doe ondertussen gewoon verder waarmee je bezig was. Zo eenvoudig is het!

 

 

Frequentietherapie, iets voor jou?

Emotionele blokkades en fysieke ongemakken brengen ons systeem helemaal uit evenwicht. Die disbalans gaat heel diep, tot op celniveau. Elke cel heeft zijn eigen frequentie of trilling die daalt naarmate je je slechter voelt. En dat niveau helpt de Healy dus op te krikken.

Frequentietherapie is volkomen veilig én doeltreffend voor specifieke aandoeningen. Dat heeft nu ook de reguliere geneeskunde erkend. Maar evengoed zet je deze therapie preventief in om je vitaliteit en welzijn te onderhouden. En bovenal: je doet het zelf.

Steeds meer mensen ervaren de helende kracht van de Healy, waaronder ook mijn man en ik. Wij vinden het fijn om op een aanvullende, alternatieve manier ons lichaam en onze geest in balans te houden. Healy ondersteunt ons elke dag om actiever, gezonder en gelukkiger te zijn.

 

 

Herstel zelf je energie met de Healy 

Mijn man en ik staan 200 % achter dit heilzame apparaat. We werden Healy World Members en volgden een opleiding tot Medical Device Advisor.

We hebben ons grondig verdiept in alle mogelijkheden van de Healy en begeleiden je nu graag op jouw Healy ontdekkingstocht:

Welk Healy pakket is het meest geschikt voor jou?
Welke programma’s bestaan er zoal?
Hoe haal jij het volle potentieel uit jouw Healy?

Stuur ons gerust een mailtje. Dan bellen we jou graag persoonlijk op.
Vertel ons jouw verhaal en we helpen je vrijblijvend op weg!

Ik ben benieuwd naar de Healy

 

 

De Healy eerst eens uitproberen?
Dat kan ook!

Wij organiseren regelmatig infomomenten (ook mogelijk via Zoom) waarop we demonstreren hoe de Healy werkt. Benieuwd? Kom gerust langs of maak een afspraak voor een Zoomsessie en ontdek alles over dit wonderbaarlijke apparaat.

Wanneer is het volgende infomoment?

Of test je de Healy liever uit bij je thuis gedurende een volledige week? Zo heb je alle tijd om de positieve effecten van frequentietherapie zelf te ervaren.

Ik wil de Healy proberen voor 1 week

Uiteraard kan je ook bij ons in de praktijk terecht voor een persoonlijke Healysessie. Dan stemmen we de frequentietherapie helemaal af op jouw noden. Relax en geniet van de behandeling!

Ik boek mijn persoonlijke Healysessie

Wist je dat… de Healy ook als perfecte ondersteuning kan dienen tijdens Kundalini yoga, Lu Jong yoga, ademmeditatie of een gong bad?

 

Wij hebben al enkele lezingen bijgewoond van Marcus Schmieke, de bezieler van de Healy. Hij is natuurkundige én filosoof, wat telkens weer inspirerende inzichten oplevert.

Zo heeft hij het over de verbinding tussen materie en geest, hoe wij allemaal uit eenzelfde energiebron putten en daarmee in resonantie gaan.

Naast het fysieke, moet de mens ook bezig zijn met bewustzijnsverruiming.
Pas dan ga je terug naar je essentie. Dat is ook onze overtuiging en die hopen we door te geven aan jou.

Tot snel!

Amanda & Geert

*Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Meer weten over mijn flowering tools?

Ja, ik heb interesse!