The body follows the mind and the mind follows the breath.


Een bekende yogaspreuk die aantoont hoe fundamenteel onze levensadem is.
Onze breath of life waarmee alles begint en eindigt…

 

 

Wat is ademmeditatie?

In drukke, angstige tijden houden we letterlijk en figuurlijk onze adem in, terwijl we net het omgekeerde moeten doen. Juist dan dienen we heel bewust te ademen en te voelen wat er diep in ons leeft.

Via ademmeditatie vóel je opnieuw. Dankzij bepaalde ademhalingspatronen los je restricties op, krijg je blokkades vrij en voel je onmiddellijk meer vitaliteit.

Want als je met je aandacht bij je adem blijft, wordt je mind vanzelf een stuk rustiger.

Ademmeditatie, iets voor jou?

Ademmeditatie is ideaal voor mensen die hun ademhaling willen exploreren. Die zin hebben om te mediteren via ademhaling, zodat ze zichzelf ook op dat niveau kunnen verrijken.

Ben je bereid om die uitdaging aan te gaan? Om écht in de diepte te duiken? Want het stopt ook niet bij deze sessies. Ademmeditatie is iets wat je dagelijks doet, wil je er de vruchten van blijven plukken. Ik begeleid je daar graag bij. Regelmatig plan ik een diepgaande ademmeditaties in Brugge of omgeving = in de natuur. 
Yes, ik wil een ademhaling in balans

Ademmeditatie boost je vitaliteit. Het zuivert niet alleen je lichaam, maar ook je gedachten.

Wil je helemaal het maximum halen uit je ademhaling? Dan raad ik je de Healy aan. Probeer het programma “breath of life in deep cycle” eens. Ik geef je met plezier meer uitleg en advies.

Vertel me alles over Healy

Bericht gepubliceerd op
05/12/2020 - 17:00

Terug naar het overzicht

Meer weten over mijn flowering tools?

Ja, ik heb interesse!